var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-22239920-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); mobileRedirect('http://bargningslarm.mobipage.se/'); (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sv_SE/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

             Råab

      Bärgnings AB

   Sjöuddevägen 5

             Växjö

       raab@btk.se

       0470-15135

 
 

Om oss

Om oss

Råab Bärgnings AB
är ett företag somarbetar över östra kronoberg med Växjö so bas och drivs idag av Mathias Mattsson, vår huvudsakliga verksamhet är bilbärgning, biltransporter och maskintransporter.
Jag har jobbat iföretaget sedan det startades av Åke Jansson och Ragnar Jönssson den 15/8 1994 och i Juni 2007 tog jag över driften, då tillsammans med en kollega. sedan den 1/9 2015 driver jag Råab själv med 5 st anställda.
Råab Bärgnings AB ingår i kjedjan ASSISTANCEKÅREN som är Sveriges enda rikstäckande bärgningsorganisation, med 150 medlemsföretag!
Tillsammans förfogar vi över 400 st bärgningsfordon, varav 100 st såkallade tungbärgare, strategiskt placerade över hela landet.
Råab är medlem i MRF och MAF. Råab har transport-ansvarsförsäkring, F-skattebevis, trafiktillstånd samt tillstånd för transport av farligtavfall.

Verksamheten bedrivs för närvarande med 5 st bärgningsbilar varav 1 tungbärgare, 1 tungflakbärgare, 2 flakbärgare 1 mindre 4x4xhjulsdriven garagebärare samt 1 ombyggd Rottne Blondin för dom tuffa jobben i skogen!

Biltransporter är en av våra specialiteter, vi har 1 transportbil och två släp, som som mest lastar 9 bilar åt gången, vi är verksamma i mellersta och södra delen av Sverige, våra uppdragsgivare är bildemonteringar, försäkringsbolag, företag och privatpersoner.

Maskintransporter är också en stor del  av vår verksamhet, till detta ändamål har vi en maskinbil med breddningsbart flak, 27 tm kran för lyft samt ett maskinsläp med hydrauliska ramper som lastar 22 ton.

Vår framtida målsättning är att driva Växjöstationen på ett proffsigt och serviceinriktat sätt med välutbildad personal med bl.a. ADR-intyg, yrkesrelaterade utbildningar. Råab skall vara ett renodlat bärgningsföretag som skall bedriva bärgning av alla förekommande fordon, långtransporter, starthjälp samt låsöppning. Vi Vi hjälper kunder över hela sverige men främst bilbärgning & biltransport från Alvesta och Växjö.

Vår affärsidé
Råab bärgnings AB ska vara det självklara valet för kunden: utifrån mångårig kunskap och erfarenhet utför vi bilbärgningar och transporter som är välplanerade och säkra! 

Vi hoppas att ni ska bli nöjda med våra tjänster och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Hör gärna av er om ni är fundersamma och vill fråga något eller bara prata så är ni lika välkomna!

Telefon till RÅAB Bärgnings AB 0470-15135 eller 0470-749568